Geniet nu van het leven. Het is geen generale repetitie.

Effectiviteitscoaching

Efficiënt Outlookgebruik

Die groeiende berg e-mails en taken

Wil je graag efficiënter werken met Outlook? Eén van de grootste uitdagingen van moderne kenniswerkers is de enorme hoeveelheid e-mails en taken. Is het voor jou ook een berg waar je nauwelijks doorheen komt? Een berg waar je aan begint, maar die aan het einde van de dag alleen maar groter lijkt te zijn geworden? Je wordt er ook nog zo door afgeleid dat je maar niet aan je concentratiewerk toekomt? Je weet misschien dat er van alles mogelijk is om met Outlook je mail en taken effectiever te verwerken, maar je hebt de tijd en zin niet om je erin te verdiepen?

Wat als ik jou in maximaal twee tot drie persoonlijke coachingsessies op je werkplek, doelgericht help je werk echt effectiever én plezieriger te maken?

Die groeiende berg e-mails en taken

Wil je graag efficiënter werken met Outlook? Eén van de grootste uitdagingen van moderne kenniswerkers is de enorme hoeveelheid e-mails en taken. Is het voor jou ook een berg waar je nauwelijks doorheen komt? Je wordt er ook nog zo door afgeleid dat je maar niet aan je concentratiewerk toekomt? Je weet misschien dat er van alles mogelijk is om met Outlook je mail en taken effectiever te verwerken, maar je hebt de tijd en zin niet om je erin te verdiepen?

Wat als ik jou in maximaal twee tot drie persoonlijke coachingsessies op je werkplek, doelgericht help je werk echt effectiever én plezieriger te maken?

Effectieve workflow: overzicht in e-mails en taken

In de meeste organisaties is e-mail nog steeds hét communicatiemiddel. Bovendien komt een groot deel van je werk eruit voort. Wil je effectief werken, is het dus nodig dat je je mail en daaruit voortkomende taken en toezeggingen goed kunt organiseren. Essentieel hierbij zijn vragen als: Wat is het? Moet ik hier iets mee? En wanneer? En wat moet ik waar bewaren?

Je leert in de coachingsessies een handige workflow die je helpt je e-mail en taken effectief en efficiënt te verwerken en makkelijk overzicht te maken en houden. We gaan uiteraard ook in op de vraag hoe je ervoor kunt zorgen dat je inkomende e-mail je door de dag heen minder afleidt. Dat lukt je niet alleen door het geluid of de pop-ups uit te zetten. Je leert je taken zo te plannen dat dit past bij jouw manier van werken en de organisatie waarin je werkt. Hiermee kom je wél toe aan die nodige concentratietaken. We kijken ook hoe je dit in de drukke praktijk van alledag blijvend toe kunt passen. En natuurlijk krijg je veel handige Outlook-tips: je leert bijvoorbeeld werken met sneltoetsen, snelle stappen, regels en de takenlijst. Alles om Outlook efficiënter voor je te laten werken!

Effectieve workflow: overzicht in e-mail en taken

Je leert in de coachingsessies een handige workflow die je helpt je e-mail en taken effectief en efficiënt te verwerken en makkelijk overzicht te maken en houden. Je leert je taken zo te plannen dat dit past bij jouw manier van werken en de organisatie waarin je werkt. Hiermee kom je wél toe aan die nodige concentratietaken. We kijken ook hoe je dit in de drukke praktijk van alledag blijvend toe kunt passen. En natuurlijk krijg je veel handige Outlook-tips: je leert bijvoorbeeld werken met sneltoetsen, snelle stappen, regels en de takenlijst. Alles om Outlook efficiënter voor je te laten werken!

Maatwerk vind ik vanzelfsprekend

De mens die jij bent en de organisatie waarin je werkt hebben invloed op de manier waarop jij je werk organiseert. Hier sluit ik zoveel mogelijk bij aan: maatwerk in je huidige situatie en tegelijkertijd onderzoeken of daar veranderingen nodig of mogelijk zijn. Want alleen als het bij jou en je omgeving past, heeft wat je van mij leert echt kans van slagen.

Denk je dat je hele team hier beter van zou worden? Ik geef ook groepstrainingen over dit onderwerp.

Denk je dat je hele team hier beter van zou worden? Ik geef ook groepstrainingen over dit onderwerp.

Resultaat: meer rust en plezier

Na afloop heb je meer grip en overzicht, je doet je werk met meer rust en plezier.

Gratis intakegesprek

Met elke nieuw klant voer ik eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek van drie kwartier. We bespreken met welke vragen je zit en of ik de juiste persoon ben om je echt verder te helpen. En, ook heel belangrijk, hebben we ‘de klik’ die nodig is om plezierig samen te werken.

Ja, ik wil graag een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Vrijblijvend contact opnemen

06-11125582

info@corriebreeman.nl

Vrijblijvend contact opnemen

06 111 255 82

info@corriebreeman.nl

Ik bel je terug

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Laat hieronder je telefoonnummer achter en ik neem contact met je op.